5 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

5 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Find din smykkedesigner.

Det kan være svært til tider at være smykkedesigner og smykkemester i Danmark. Vores land er enestående, når det kommer til smykkedesign. Ikke alene kan vi prale med internationalt anerkendte smykkemærker såsom Georg Jensen og Ole Lyndgaard, der er også en hel del af talantfulde og begavede smykkedesignere, der arbejder på egne små værksteder. Til tider kan en mindre smykkedesigner have det svært ved at gøre sig synlig blandt de store smykkegiganter. Denne smykkedesigner høre hjem hos os. Vi præsenterer vores fantastiske smykkedesignere på vores side og håber på denne måde at skabe rum for autentisk, anderledes og udfordrende smykkedesign. Der er brug for det! 

 

Smykkedesigner – find din stil.

Hver smykkedesigner på vores side har sin egen unikke og højest individuelle stil. Her forsøger vi at skabe så et mangfoldigt billede af smykkedesign, som muligt. Da håber vi, at i denne mangfoldighed finder du din egen unikke stil og en smykkedesigner, som du kan identificere dig med. 

Hver smykkedesigner, som har indgået i samarbejde med os, producerer sine smykker på sit eget værksted. Produkter af vores smykkedesignere har et eksklusive karakter og eksisterer kun i ganske få tal. Som regel produceres vores designersmykker først efter din bestilling, hvilket giver betydelig grad af fleksibilitet og præcision. Du får altid et produkt, som er lavet efter dine specifikke mål og evt. ønsker. 

 

Smykkedesigner – lav om dine smykker.

Er du træt af dine smykker, eller har du arvet et smykke, der betyder noget for dig, men bryder ikke om designet, så er det en smykkedesigner, du skal få fat i. En smykkedesigner er ikke kun den, som virkeliggører sine kreative ideer. En smykkedesigner er også den, som virkeliggører dine kreative ideer. Har du en lille smykkedesigner i dig, så mød vores smykkedesigner, og sammen kan I skabe noget virkelig unikt. 

 

Hvordan kommunikerer du med vores smykkedesigner?

I dag behøver man ikke længere bo ved siden af en tilfældig smykkedesigner for at skabe dit drømmesmykke. I dag kan du vælge en smykkedesigner efter din egen smag og kommunikere med ham eller hende via forskellige medier, Skype, e-mail m.v. Find din favorit designer hos os, og vi vil sørge for at kommunikationen fungerer upåklageligt.