Tlf. 22 43 93 98

Mail: info@kreiman.dk

 

Jeg er Maria Kreiman, og det er mig, der står bag Kreiman [Only Pearls]. Jeg har en stor passion for perler, som jeg håber at videregive til dig. Min koncept bygger udelukkende på salg af perler af høj kvalitet og på min ekspertise på området. Handel af perler af særdeles høj og sjælden kvalitet er mit speciale. Du til enhver tid ved, hvor perlen kommer fra, og jeg står 100% inde for kvaliteten. 

 

Hvor kommer mine perler fra?

Som specialiseret perleforretning har vi formået at få en række eksklusive aftaler i hus, som sætter os i direkte forbindelse med verdens førende perleproducenter og perlesmykkedesignere. Dette betyder, at du altid kan glæde dig over det store udvalg, eksklusive design, høj kvalitet og samtidig et rimeligt prisniveau. Der er aldrig mere end et mellemled mellem mig og den producerende perlefarm!

 

Marc'Harit – the finder of pearls...

Jeg samarbejder meget tæt med Marc'Harit, som er én af de mest seriøse og interessante perleleverendører i hele Europa. Perlerne fra Marc'Harit stammer hovedsageligt fra små familiefarme rundt omkring i verden. Marc'Harit's leder, Kira Kampmann, personligt udvælger perlerne flere gang om året direkte på farmene, hvor hun kender alle familiemedlemer, der står for produktionen. Marc'Harit er kendt for sin kompromisløse kvalitet og samtidig for sine eksklusive aftaler med producenter af særlig sjældne perlearter.

 

Perlagione - Pearl d'Orient...

Min anden stor samarbejdspartner er japansk firma Pearl d'Orient. Dette er en forening af mindre perlefarme fra Tahiti, Fillippinerne, Australien og, naturligvis, Japan. Pearl d'Orient er en af de mest respekterede perleproducenter i branchen. Grundlæggeren af Pearl d'Orient er barnebarn af en af de legendariske pionærer inden for ferskvands-kulturperleproduktion ved Biwa søen i Japan. Perlerne fra Biwa søgen var de første ferskvandsperler at blive dyrket kommercialt. De var berømte for deres skønhed og enestående kvalitet. Den nuværende direktør for Pearl d'Orient, Mr. Ketan Chaudari, fortsætter den stolte familietradition og leverer nogle af de feneste perler i verden.

Perlagione er et datterselvskab for Pearl d'Orient, og er en linjer af designersmykker, som er lavet naturligvis af perler fra Pearl d'Orient farme. Hvert design er udviklet af japanske smykkedesignere og er håndlavet af japanske guldsmeder. Disse er smykker af højeste kvalitet.      

 

London Pearls – House of Pearls.