1 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

1 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Øreclips med perle.

 

Øreclips eller øreklips?

I det danske sprog begge varianter er korrekte. Du gør ingen fejl ved at stæve hverken øreclips eller øreklips.

 

I vore dage er det svært at finde øreclips og især øreclips i forskellige, spændende designs. Øreclips er imidlertid en alletiders opfindelse, da de ikke belaster vores ører på samme måde, som øreringene gør. Man kan derfor lave ret tunge øreclips, uden at det bliver noget problem. 

 

Der findes lidt forskellige mekanikker af øreclips. Den bedst kendte er øreklips med en lille klap bag i. Men der findes også så kaldte skrue øreringe. De er egentlig også ret smarte, da man selv kan justere, hvor stramt de skal sidde på øret. 

 

Vi arbejde løbende på at udvide og forbedre vores udvalg af øreclips. Vi udvikler også nye designs i takt med, at efterspørgsel stiger.  

 

Pleje af øreclips med perle. 

Når man går med øreclips er man nok fristet til at gøre den ren ret ofte, fordi bagklappen består af flere mindre dele, hvor der kan samles forurenheder i løbet af dagen. Det er naturligvis en rigtig god idé at holde dine smykker rene. Men når du går med øreclips med perle, gør den ren med omtanke. Rengøring af guld øreclips er nemmere end rengøring af øreclips i sølv. Hvis det er sølv, så det nemmeste er selvfølgelig at bruge sølvrens. Det må du dog absolut ikke gør med øreclips med perle. Perlen vil simpelthen opløses i rensen. Du må hellere ikke bruge sæbe, da perlerne kan ikke tåle det. Så den eneste mulighed er et styk stof med noget vand. Det er den bedste måde at rengøre dine øreclips med perle på.