Filtrer

Mulige filtre

Brand
 1. Perlagione
 2. Marc'Harit
 3. Kreiman
Pris
 1. DKK  0,00 - DKK  9.999,99
 2. DKK  10.000,00 og derover

1 til 12 ud af 30

pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Tabel  Liste 

Sorter faldende

1 til 12 ud af 30

pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Alt om perlekæder. 

 

Typer af perlekæder. 

Du skal være opmærksom på, at vi leverer både perlekæder med knuder og perlekæder uden knuder som standard. Dette er afhængigt af de konkrete type af perlekæde.

 

Normalen er, at perlekæder bestående af runde perler i mellem størrelserne (5.5mm) og større omtrækkes med knuder, mens perlekæder bestående af barokke perler og meget små perler (< 5.5mm) omtrækkes uden knuder. Du kan sagtens se det på produktbillederne af perlekæder.

 

Ønsker du knuder i en perle halskæde, som på billedet vises uden knuder, eller omvendt, er du meget velkommen til at kontakte os og høre, om det er muligt. Som regel er det ikke noget problem.  Men leveringstiden kan ændre sig deraf.  

 

Længde af en perlekæde. 

Her kan du finde den rigtige længde til din perlekæde.

 

Perlekæder

   Choker        Collar      Princess      Matinee     Opera      Rope

 

 

 

Choker  30-35cm
Collar 42-45cm
Princess  ca.50-60cm
Matinee ca. 60-70cm
Opera  70-90cm
Rope 115+cm

 

 • Choker er et meget sofistikeret perlekæde. Det er en perlekæde til en stilsikker og elegant kvinde, der ønsker et stærkt, men også femenint udtryk.    

 

 • Collar er en klassisk og meget elegant perlekæde. Den går aldrig af mode. Collar perlekæde forlænger din hals og passer til al slags outfit. Hvis du vælger en perlestørrelse større end 7mm anbefaler vi, at du overvejer perlekæde længde 45cm

 

 • Princess perlekæde er perfekt komplimenterende til en hel række outfits både med åben og lukket hals. Længden er tillige perfekt til større perler. 

 

 • Matinee perlekæde hænger på kanten af din kavalergang. Den passer således både til meget dyb decolte og til højhalset tøj. Matinee perlekæde er et perfekt smykke til stort set alle situationer, om det skal være casual, formelt eller aften outfit.  

 

 

 • Opera perlekæde er perfekt til et højhalset outfit. Som enkelt række falder Opera perlekæde på den nederste del af brystbenet. Denne type af perlekæde kan også bæres i to rækker. Som to rækker minder længden om Choker.

 

 • Rope er en meget moderne og trendy perlekæde type. Den moderne look slides ikke af på trods af, at den var kendt i flere årtier. Rope perlekæde kan også være en meget praktisk smykke. Hvis den er lang nok og har en lås, kan den bæres på mange forskellige måde og i flere rækker. Dette tillader et "multi" brug af perlekæden, til et næsten ubegrænset antal forskellige outfits.  

 

 

Vi kører med Collar Mini, 42cm; Collar 45cm; Princess 50cm; Matinee 60cm og Opera 70cm som standard. Hvordan disse længder vil se ud på dig, er afhængigt af din kropsbygning og af størrelsen på perlerne i din perlekæde. Vi kan sagtens levere perlekæder i en størrelse, som er skræddersyet til dig. Det kræver kun, at du kontakter os. Det er vores opgave at finde den perfekte løsning til dig!  

 

Pleje af ægte perle halskæde. 

Man hører tit fortællingen om ædle ældre fruer, som i gamle dage lod sine unge tjenestepiger gå med deres perle halskæde i vedligholdelses øjemed. Historien går ud på, at sveden fra de hårdtarbejdende piger skulle gerne være godt for perlerkæder, som blev for tørre i klædeskaber og på de ældre fruers halse. Historien er kun delvis rigtig. Det er en korrekt antagelse, at en halskæde med perler ikke kan lide for tørre forhold. Men det er en fejlagtig antagelse, at en ægte perle halskæde har godt af sved. Menneskets sved indholder meget syre, og det nedbryder perlemorslaget. Konklusionen er, at alt er godt med måde. Tag din perle halskæde på om dagen og tag den meget gerne af om natten. Så vil din perlekæde få en dejlig lang livstid.