5 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

5 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Alt om perlearmbånd.  

Vi sælger både læderarmbånd med perle-charms, perle-charms alene og diverse perlearmbånd med guld og sølv låse og kæder. Der er armbånd til hver smag. 

 

Perlearmbånd – læderarmbånd med perle charm. 

Vore perlearmbånd handler først og fremmest om perler. De charms designs, som du ser på vores side, er dem, som passer bedst til vores perler og ikke omvendt. Da perlerne på charmene alle er af høj kvalitet, anbefaler vi dig at passe ekstra godt på dem. Hvis der er tale om store og værdifulde perler, kan du med fordel tage din charm til eftersyn efter ca. 2 år. Der bliver perlen limet om og selve charmen bliver omrhodineret. Gør du det, sikrer du, at perlen ikke falder af og at charmen ser ud som ny igen. Du kan gøre det hos din nærmeste guldsmed, eller du kan sende din perle-charm til os. 

 

Perlearmbånd – guld, sølv og perler. 

Nogle af vores perlearmbånd kan justeres i længden, men de fleste findes i nogle bestemte størrelser. Selv om der er lås på alle perlearmbånd, er det vigtigt, at det ikke strammer og heller ikke hænger for løst.

 

De mest udbredte størrelser af perlearmbånd til kvinder er mellem 17-19cm. Men lige som med skostørrelser, er vi alle meget forskellige. Derfor kan det være en god idé at måle din håndled og finde den rigtige armbåndsstørrelse, før du bestiller en perlearmbånd. 

 

Hvad er den rigtige størrelse for dit perlearmbånd? 

Det er nemt at måle din arm og finde den rigtige størrelse for dit perlearmbånd. Først tager du et målebånd og måler din arm ved håndledet. Derefter udvider du målet nedad,  i retning af dit hånd. Tit er ca. 3 cm ekstra nok. Det er vigtigt, at perlearmbånd ikke hænger for langt ned ad din hånd. Det kan blive generende for dig, og det gavner ikke vedligeholdelse af et perlearmbånd. 

  

Vedligeholdelse af et perlearmbånd.  

Som i alle andre tilfælde, er det vigtigt, at du holder dit perlearmbånd fri for parfume og sæbe. Desuden frarådes det generelt at sove med smykker på. Det gælder især kæder og armbånd. Perlesmykker og perlearmbånd er ikke nogen undtagelse. Smykker skal helst hvile om natten, lidt lige som mennesker. Om natten risikerer man at komme i stillinger, hvor perlearmbåndet spænder for meget. På sigt kan det føre til, at perlearmbånd knækker ved ledet, hvis perlerne sidder på en sølv- eller guldkæde, eller springer ved knuden, hvis perlerne er omtrukket på silkesnor. Pas på dit perlearmbånd, vi vil helst have, at det tjener sig i mange år!