Tahiti[Naturlig sølv]. Perlen: Marc'Harit. Foto: Iben Kaufmann. Red. Agniezka Czaya

Zoom ud
Zoom ind

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

  • Tahiti[Naturlig sølv]. Perlen: Marc'Harit. Foto: Iben Kaufmann. Red. Agniezka Czaya
Beskrivelse

Tahiti perle ørestikker i naturlig sølv-hvid farve. 

Tahiti perler er aldrig helt hvide. Stål/sølv nuance er den mest naturlige nuance for Tahiti perler, uanset hvilken grundfarve de har. Derfor, må du være opmærksom på, at nuancen på netop dine Tahiti perler kan forekomme mere stål/sølv, end den er på billedet. Vi prøver naturligvis at skaffe så et hvidt Tahiti par, som muligt, men det ikke altid kan lade sig gøre. Derfor kan du forvente, at sølv nuancen på dine perler kan nogle gang fremtræde kraftigere. 

 

Vi vil også gerne gøre dig opmærksom omkring Tahiti perlernes form. Her tillader vi os at selv vælge enten en Baroque Short eller Near Round til dig, afhængigt af hvad den aktuelle perlehøst kan byde på. Vi vælger det bedste par, vi kan finde mht. form, kvalitet og farve.

 

Både Baroque Short og Near Round fremstår som runde til det utrænede øje. Men kikker du nøje efter eller prøver at se på perlens rullebane på en perfekt lige overflade, vil du se afvigelser fra den perfekt runde form. I vores butik har vi valgt at introducere disse let uregelmæssige former, da de, i vores øjne, fremhæver perlernes unikke natur, og, ikke mindst, har meget fordelsagtige priser i forhold til de mere perfekte Round og Semi-Round former.

 

 

Har du en mere fuldkommen eller helt perfekt rund form i tankerne og vil gerne ofre lidt mere for det, er du meget velkommen til at henvende dig til os. Der kan vi tilbyde Round eller Semi-Round til markeds bedste pris.

 

Tahiti [Silver White]

Beskrivelse

 

 

 

Metal

Vælg mellem rhodineret sølv 925S, guld 18K eller hvidguld 18K
Perletype Tahiti
Perlefarve Sølv-hvid
Perleform Near-Round/Baroque Short
Perlekvalitet ABC
Perlestørrelse Vælg mellem 9-12mm

 

 

Levering: 3-7 dage

 

Vær den første til at bedømme dette produkt

Lagerstatus: På lager

DKK  2.100,00

* Påkrævede felter

DKK  2.100,00
Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.