Akoya Creme

Zoom ud
Zoom ind

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Beskrivelse


Akoya perle ørestikker i hvidt. 

 

Det er vigtigt at vide, at hvert perlepar vil blive produceret specifikt til dig. Hver perle har sit unikke "fingerprint", som udtrykkes i farvenuancen, glansen og perlemorslaget. Der er ikke to perlepar, der er identiske.   Perlekvalitet.

 

Dette Akoya perlepar er i ekstra høj kvalitet.

 

Overflade. Hvorfor er det så AB kvalitet og ikke A kvalitet?   

 

Akoya perler kendetegnes ved mikroskopiske nister (bitte små bobler) på perlens overflade. Faktisk er dette så en typisk kendetegn for Akoya, at du kan bruge det som et redskab for at afgøre perlens ægthed og oprindelse. Da det er så et almindeligt fænomen, kan vi ikke undgå det helt, når vi matcher perler i par. Derfor står vores AB som garanteret minimum kvalitet.  

 

Nisterne vil i langt de fleste tilfælde forsvinde under ørestikkens perleskål. Ikke desto mindre vurderer vi vores perlekvalitet ud fra perlernes oprindelige tilstand, og du får den fulde sandhed bag perlen at kende. 

 

Perlemors lag. Vores Akoyaer har ualmindelig tyk perlemors lag. Dette har stor betydning netop for Akoya perlerne, da deres perlemors tykkelse hænger meget sammen med glansen. Vores Akoyaer har meget intens glans og ser lidt "gennemsigtige" ud, da effekten er, som om du kan se igennem perlemors lagerne.   

 

 

Perlefarve.

 

Vores Akoya perler er mere end perler af fremragende kvalitet. Det er også perler af en sjælden og særlig eftertragtede farvenuance. Nuancen udtrykkes i den særlige iriserende pink overtone, som især kommer til sin ret i daglyset. Hvide Akoya perler med stærk rosa overtone er sjældne og meget eftertragtede på det internationale marked. 

  


Perlestørrelse.

 

Jo større perlen er, desto mere sjælden er den. Især perlerne af god kvalitet er sjældne i store størrelser. Det tager mange ressourser for opdrættere at producere store perler, og dette afspejles naturligvis i priserne. 

 

Akoya muslingen er et lille dyr. Perlerne er normalt mellem 2-9mm. Over 8mm er der et voldsom hop i perlens værdi. 

 


Metaltype. 

 

Vores ørestikker findes i rhodineret sterlingsølv, i 18K (gul) guld og i 18K hvidguld.

 


Rhodineret sterlingsølv.

 

Rhodium er et platinmetal af sølvhvid farve. Det er et meget slidestærkt materiale, som hverken reagerer med ilt eller syre. Rhodiumlag beskytter sølvet mod at anløbe, dvs. at blive misfarvet.    

 


18K guld. 

 

18K er en legering med meget højt indhold af guld. Ved højere guldindhold bliver metallet som regel for blødt til de fleste smykkeformer. Vores guldstikker er solide og tilpas tykke. Det er et kvalitetsprodukt til markedets skarpeste pris. 

 

 

 

 


Akoya Creme

Beskrivelse

 

  • Metal:  hvidguld 18K
  • Perletype: Akoya
  • Perlefarve: creme
  • Perleform: rund
  • Perlekvalitet: A
  • størrelse: 4-5mm

 

 

 

 

Vær den første til at bedømme dette produkt

Lagerstatus: På lager

DKK  1.250,00
Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.