Filtrer

Dine filtre:

  1. Fjern element Brand: Kreiman
  2. Fjern element Pris: DKK  2.000,00 og derover

1 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

1 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Alt om perle vedhæng.

Her på siden finder du perle vedhæng af guld, hvidguld, rosa guld og sølv, med stort set alle slags perler, der overhovedet findes på markedet. Basis perlevedhæng modellen, der hedder Loop, findes med alle slags perler og i næsten alle legeringer af sølv og guld. Andre perle vedhæng modeller findes i udvalgte legeringer og/eller med bestemte slags perler.  

 

Perlevedhæng i guld.   

Alle vores perle vedhæng i guld kommer med en kæde. Om kæden er lavet af guld eller af sølv er afhængigt af producenten. Vores japanske samarbejdspartnere leverer deres guld perle vedhæng sammen med tilhørende guldkæder til en rigtig god pris. Andre producenter leverer kun vedhænget, og vi skal selv sørge for at finde den rigtige perle og den rigtige kæde til. For at  holde priserne nede og for at sætte fokus på perleværdi frem for guldværdi, har vi valgt at levere disse perle vedhæng i guld med sølvkæder i forskellige forgyldninger og rhodineringer. Vi betaler for kæden – du vælger kædetypen. Du kan vælge mellem sølvkæde, forgyldt sølvkæde eller sortrhodineret sølvkæde. For de perle vedhæng, som leveres i rosa guld, har du også mulighed for at vælge rosa forgyldt kæde. Har du derudover lyst til at tilkøbe en guldkæde eller en sølvkæde i anderledes længde, er du naturligvis velkommen. Vi har et udvalg af sølv- og guldkæder på siden.

 

Perlevedhæng i sølv. 

Alle vores perlevedhæng i sølv er rhodineret. Rhodium er et platin metal af sølvhvid farve, som danner et beskyttende lag om sølvet. Rhodium er meget slidestærkt og reagerer hverken med ilt eller syre. Dette betyder, at rhodineret sølv ikke anløber, dvs. ikke bliver mørk og misfarvet.

 

Det er ret vigtigt, at sølvsmykker med perler er rhodinerede. Når et sølvsmykke anløber, plejer man at dyppe det i sølvrens. Ikke alle ædelsten kan tåle det. Og mindst af alle perler. Sølvrens er giftig, og organiske materialer, såsom perler eller for den sags skyld dine hænder, må aldrig røre ved sølvrens. Du kan trygt vælge vores perlevedhæng i rhodineret sølv og ikke bekymre dig om vedligehold af det. Vores perle vedhæng beholder deres glans og farve og behøver ikke renses.