Filtrer

Dine filtre:

  1. Fjern element Pris: DKK  2.000,00 - DKK  2.999,99

Mulige filtre

Brand
  1. Perlagione
  2. Marc'Harit
  3. Kreiman

1 til 12 ud af 16

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter faldende

1 til 12 ud af 16

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Alt om perleøreringe.  

Hvordan et par perleøreringe vil se ud på dig, er afhængigt af udformningen af dine ører, proportionerne af dit ansigt, din frisure, halslængde m.m.. Der er ikke nogle regler for, hvad det er rigtigt eller forkert. Det vigtigste er, hvad du kan lide, og hvordan du ser dig selv. For at hjælpe dig med at finde de helt rigtige perleøreringe til dig, har vi skrevet en lille vejledning.

 

Hvilke slags perle øreringe findes der?

Som udgangspunkt kan man sige, at der findes to typer perle øreringe:

  

  • perleøreringe, som går igennem din øreflip – perle ørestikker
  • perleøreringe, der hænger – kreoler (eller creoler) og ørekrog (eller ørebøjler). 

 

Perle øreringe, som går igennem din øreflip kaldes som regel "perle ørestikker", "ørestikker med perler" eller "perleørepinde". Den lille lås, der sidder bag øret, på perle ørestikker kaldes som regel "bagmekanikken" eller "bagmøtrikken". 

 

Øreringe med perler, der hænger.

Øreringe med perler, som hænger, har oftest form af en ring – kreol (se fx her) eller form af en krog (se fx her). I vores produktbeskrivelser finder du altid et mål på den pågældende perleøreringe model. Perlerne til perleøreringe findes til gengæld i forskellige størrelser. Det betyder, at du selv kan bestemme ikke kun perle-farven og perle-typen på den perle øreringe par, som du ønsker, men også hvor store dine øreringe med perler bliver. På denne måde kan du altid finde de perleøreringe, som du ønsker. 

 

Perle ørestikker. 

Herunder har vi delt perle ørestikker i forskellige størrelsegrupper.

 

Small 5.5-7cm
Medium 7-8cm
Large 8-10cm
X-Large 10-12cm

Størrelse SStørrelse M

Small                                            Medium 

Størrelse LStørrelse XL

Large                                             X-Large

  

Når du har besluttet dig, hvilket perle ørestikker look du vil have, så kik på dine øreflipper. Det lyder fjollet, men mange mennesker har ikke nogen idé om, hvordan deres ører egentlig ser ud. Hvis du har store øreflipper, så vælg lidt større perle ørestikker. Omvendt, har du mindre/smallere øreflipper, så vælg mindre perle ørestikker. 

 

Hvis du har meget tynde øreflipper, så kontakt os, før du bestiller. Vi skal nok sørge for, at du får nogle ekstra store bagmøtrikker. Det vil hjælpe med at opretholde balancen af ørestikker med perler, således at perle ørestikker ikke vipper nedad.  

 

Vedligeholdelse af perleøreringe. 

Perleøreringe er ikke så udsatte for ridser, som for eksempel perleringe eller perlearmbånd. Men til gengæld er perleøreringe mere udsatte for parfume og shampoo. Vi fraråder dig at bade med dine perleøreringe på.  Det slider rigtig meget på perlemoren. Perle øreringe risikerer at blive matte og kedelige, og det kan der desværre ikke repareres på. Det samme gælder brug af parfume. Undgå at parfumere dig bag ørerne når du har dine perleøreringe på. Hvis du følger disse råd, så har du en god chance at beholde dine flotte perle øreringe i 100 år og give dem i arv.